Mentaal en Fysiek Vitaal

Slaap beter, verlaag je stress en voel je energieker

In januari is het tijd om vooruit te gaan kijken. Wat wil jij het komende jaar laten groeien? Waar wil je meer aandacht aan geven? Vaak wordt dat vertaald in goede voornemens die regelmatig al weer gestopt zijn voordat het half januari is.

Het helpt als je vanuit een wens kijkt. Wat gun jij jezelf in dit jaar? En voel dan maar eens welke stappen jij daarvoor mag gaan maken. Onderzoek ook eens wat jou daarbij kan helpen, zo kan het helpen om iets samen met een ander te gaan doen.

Ook heel belangrijk: vier het als je een doel behaald hebt. Vaak vergeten we die laatste stap. Het zit een beetje in onze cultuur dat we vooral kijken naar wat nog niet goed is, terwijl het zo belangrijk is om ook aandacht te hebben voor wat je al bereikt hebt.

Heb jij als doel om dit jaar beter voor jezelf te gaan zorgen? Meer bewegen, gezonder eten, meer ontspannen, je slaap verbeteren? Dan kan mijn vitaliteitsprogramma jou helpen. In mijn vitaliteitsprogramma gaan we een paar maanden samenwerken. Het programma pas ik aan aan wat voor jou het belangrijkste is.

Aanbieding: Als je in januari een traject met mij start is deze uiteraard nog voor de huidige prijs. Daarnaast krijg je als cadeautje gratis toegang tot een bundel van 5 online yoga- of pilateslessen.

Als iemand anders zich aanmeldt via jou, dan krijg jij dit cadeautje ook. Mocht je dus iemand attenderen op mijn aanbod, vertel die persoon dan dat ze bij haar aanmelding even moet aangeven dat ze via jou mijn naam doorgekregen heeft.

Vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie en/of voor een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie.