Mentaal en Fysiek Vitaal

Slaap beter, verlaag je stress en voel je energieker

iGene consult

Persoonlijk gezondheidsplan

Op basis van jouw DNA

Heb jij al langer last van allerlei onbegrepen klachten?
Of wil je weten welke gezondheidsrisico’s jij volgens jouw DNA loopt en wil je weten hoe je preventief jouw leefstijl daarvoor kunt aanpassen?
Dan kan een DNA-paspoort van iGene je veel inzicht geven.

Ik ben gecertificeerd iGene professional en kan jouw DNA-paspoort vertalen naar een persoonlijk gezondheids/leefstijlplan. Hiervoor kan ik in het dashboard van iGene een aantal extra modules met informatie openen zodat ik kan kijken naar hoe processen in jouw lichaam verlopen. 

Als orthomoleculair therapeut kijk ik niet alleen naar de genetica, maar ook naar de epigenetica. Epigenetica gaat over alle factoren die invloed hebben op jouw genen, zoals je voeding, beweging, de omgeving waar je woont, de stress die je hebt en emoties die er zijn.

Duiding door een iGene Certified Professional: genetische informatie en persoonlijke diagnoses op 7 extra gebieden:
1. Methylering
2. Detoxificatie
3. Oxidatieve stress
4. Hormonen
5. Neurotransmitters
6. Vitamines
7. Inflammatie

Hoe werkt dit?

  • Je bestelt via mij de iGene Health DNA test. Deze wordt naar jouw huisadres gestuurd. In de testset is uitgelegd hoe je zelf de test kunt uitvoeren op basis van een speekseltest. 
  • Ik stuur je een aantal vragenlijsten om goed in kaart te krijgen welke klachten jij wellicht hebt.
  • Als je de resultaten van iGene binnen hebt kun je mij machtigen om jouw gegevens in te zien.
  • Ik analyseer de gegevens en maak een gezondheidsplan. Dit plan bespreken we in een consult dat ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt.

Mocht je vragen hebben voor mij, of willen overleggen om te kijken of dit plan jou kan helpen bij jouw vraag, stuur mij dan gerust een berichtje of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vul hiervoor je gegevens in op deze pagina, dan neem ik contact met je op.

Heb je de iGene Health test zelf al uitgevoerd en heb je na afloop toch behoefte aan meer informatie, dan kun je alsnog een gezondheidsplan en uitleg van mij krijgen voor 350 euro.

Aanmelden iGene gezondheidsplan

Algemene voorwaarden

15 + 3 =