Mentaal en Fysiek Vitaal

Slaap beter, verlaag je stress en voel je energieker

Workshop Beter Slapen

Slaap jij slecht? Val je moeilijk in slaap? Of word je heel vroeg wakker en kun je dan niet meer slapen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Ik geef je tips om beter te slapen en we gaan lekkere ontspannen, herstellende en “slaapverwekkende” yoga doen.

Gegevens

Data: Zondagmiddag 22 november

Tijd: 13:30 – 16:30 (inloop vanaf 13:15)

Locatie: Yogastudio Vlinder, Burgemeester Martenssingel 15 in Gouda

Prijs: 59 euro

Tijdens de workshop gaan we yogahoudingen doen die helpen bij het ontspannen, deze houdingen worden ook wel ‘restorative yoga’ genoemd. Daarnaast geef ik tips om beter te slapen.
Vervolgens mag je lekker gaan liggen voor een ontspannende Yoga Nidra. Yoga Nidra betekent letterlijk “yoga slaap”. Dat is een beetje een verwarrende vertaling, want bij Yoga Nidra ga je niet slapen! Door mijn begeleiding kom je in een bewustzijn dat tussen waken en slapen ligt, een staat die je bij je normale slaap alleen bereikt in je diepe slaap.

Uiteraard hou ik mij aan de RIVM-maatregelen rondom COVID-19. Dit betekent dat er vanwege de 1,5 meter regel maximaal 8 mensen kunnen deelnemen aan deze workshop. De ramen zullen in verband met de ventilatie aanstaan, dus doe laagjes kleding aan en neem eventueel een dekentje en/of kussentje om tijdens de ontspanningsoefeningen niet af te koelen. Indien je een eigen yogamat hebt, neem die dan mee. Als je geen yogamat hebt, geef dat dan bij aanmelding even aan, dan zorg ik voor een matje voor je.

Vanwege de maatregelen is de kleedkamer van de yogaschool afgesloten. Kom zoveel mogelijk in yogakleding. Je jas en schoenen kun je in de gang kwijt, je tas mag je meenemen de yogaruimte in.

Veel gestelde vragen

Moet ik ervaring met yoga hebben?

Nee hoor, je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te doen.

Is deze workshop alleen voor mensen met slaap problemen?

Nee, de workshop is ook een lekker ontspannen moment voor jezelf als je géén slaapproblemen hebt.

Ik ben niet heel lenig, is dat een probleem?

Nee, je hoeft niet lenig te zijn om mee te doen aan deze workshop.

Aanmelden Workshop Beter Slapen 22 november

Algemene voorwaarden

6 + 2 =