Mentaal en Fysiek Vitaal

Slaap beter, verlaag je stress en voel je energieker

Mind-Walk Reeuwijk

Op de zaterdagochtend kun je meedoen met de Mind-Walk training in het Reeuwijkse Hout.
In september 2020 is een nieuwe groep gestart. De deelnemers uit deze groep die gestart zijn met de vervolgserie kunnen vanaf half januari weer met mij mee lopen.

Vanwege de huidige Corona maatregelen heb ik besloten om nog niet een nieuwe groep te gaan starten. Zodra er meer duidelijkheid is zal ik een datum communiceren. Als je interesse hebt, laat het mij dan weten, dan kan ik daar rekening mee houden. Eventueel kun je ook in de bestaande groep een keer een proefles meedoen.

Gegevens

Data: zaterdagochtend

Tijd: 9:30 – 11:00

Locatie: Reeuwijkse Hout

Prijs: 80 euro voor 8 buitentrainingen

Kun je een keertje niet meelopen? Dan kun je de les inhalen in de groep van de maandagmiddag of de woensdagochtend in het Goudse Hout.

Aanmelden Mind-Walk Reeuwijk

Algemene voorwaarden

4 + 11 =