Mentaal en Fysiek Vitaal

Slaap beter, verlaag je stress en voel je energieker

Cursussen en

Online-lessen

Heb je een cursus aangeschaft? Dan kun je via onderstaande knoppen inloggen of uitloggen zodat je naar je cursus kunt gaan.

Klaar om te starten?

Klik op de knop hiernaast om naar de winkel te gaan voor meer informatie over de cursussen en om een cursus aan te schaffen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Door een internet probleempje werkt de winkel even niet. Wil je gebruik maken van één van onderstaande cursussen, mail mij dan, dan zorg ik dat je toegang hebt tot de cursussen. Ik hoop het probleem snel verholpen te hebben.

Gratis kennismaking

Om kennis met mij te maken heb ik een aantal gratis lessen voor je klaarstaan. Maak daarvoor eerst een account aan, dan kun je vervolgens met onderstaande knop naar de gratis lessen gaan.

Cursus hormoonyoga

Wil je aan de slag met hormoonyoga? Dan kun je bij mij in twee privé yogalessen de hormoonyoga serie aanleren. Dit wordt ondersteund met video’s zodat je thuis verder kunt oefenen.

Mindful wandelen & bewegen

Mindful leren wandelen en bewegen. In je eigen tempo. Een vier-weekse cursus met per week vijf oefeningen om in je eigen tempo te doen. Sommige oefeningen kun je lekker buiten wandelend doen en soms kun je oefeningen ook thuis binnen doen.

Verlaag je stress

In deze cursus vertel ik je meer over stress en de impact van stress op jouw lichaam. Daarnaast ga je zelf met diverse oefeningen, yoga en meditatie aan de slag om je stress niveau te verlagen.

Nog in ontwikkeling, binnenkort beschikbaar