Mentaal en Fysiek Vitaal

Slaap beter, verlaag je stress en voel je energieker

Aanbieding voor lezers inspiratiemail

Wat leuk dat je interesse hebt in een coachingstraject bij mij!

Ik begeleid jou in een traject met een looptijd van 3 maanden. In dit traject kijken we naar hoe jij je weer energieker en fitter kunt gaan voelen. In het traject leer ik je ontspannings- en ademoefeningen, we kijken naar gezonde voeding, je hormonen, beweging, zingeving en/of je slaap. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we samen waar de nadruk komt te liggen. Ben je bijvoorbeeld geen prater en zoek je meer een manier om te ontspannen of te bewegen? Dan zal daar de nadruk op liggen in het traject. Het traject kan ook (deels) gevuld worden met gesprekken/oefeningen in de natuur.

Dit coachingstraject is vooral geschikt als je stress ervaart en een burn-out wilt voorkomen of juist herstellende bent van burn-out. Maar ook als je lichamelijke klachten hebt, overgangsklachten of wellicht iets te zwaar bent.

Duur: 3 maanden, met daarin 9 uur aan coaching, te verdelen in sessies van minimaal 45 minuten.
Investering: 495 euro voor het hele traject. Nu voor jou een korting van 100 euro als je een coachingstraject in januari wilt starten!

Als je je hieronder aanmeldt neem ik contact met je op voor een eerste (gratis) inzichtgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw coachingsvraag en vertel ik je wat ik precies te bieden heb, zodat we daarna met een vliegende start het coachingstraject kunnen starten.

Mijn coaching valt NIET onder de contactberoepen.
Dit betekent dat mijn vorm van coaching door kan gaan bij de huidige corona-maatregelen.

Bij voorkeur coach ik nu buiten wandelend. De coaching kan ook plaatsvinden via zoom of in mijn praktijk. Bij coaching in mijn praktijk hou ik uiteraard rekening met de 1,5 meter afstand en de bijbehorende hygiëne regels. Daarnaast hou ik maximaal 1 coachingsgesprek per dagdeel in mijn praktijkruimte en zorg ik voor voldoende ventilatie.

Aanmelden Coachingstraject met korting

Algemene voorwaarden

8 + 1 =