Verlaag je stress met Jolanda
Coaching, Yoga & Mindfulness

Yoga & Relax week in Spanje

Heb jij ook zo'n zin in een weekje helemaal voor jezelf op een heerlijke plek?
Meer rust en ruimte in je hoofd?
Iedere dag yogales, tijd om een boek te lezen of te wandelen?
Iedere dag kunnen aanschuiven voor een heerlijke maaltijd?

Ga mee op de compleet verzorgde week in Spanje waarin je mee kunt doen met de yogalessen! En waar je ook alle tijd hebt om eens lekker een boek te lezen, te wandelen of op een andere manier te relaxen.
Het programma is laagdrempelig en ervaring met yoga en meditatie is niet nodig. Mocht je lichamelijke beperkingen hebben, neem dan even contact met mij op, ik kan de les altijd aanpassen naar jouw mogelijkheden.
In de ochtend is er een iets actievere yogales en/of een Mind-Walk, Aan het einde van de middag is er een ontspannen yinyoga les.

Data week 1: 16 t/m 22 mei
Data week 2:
24 t/m 30 mei

Locatie: Mas el Calvo in Alcoy, Spanje (vliegen naar Alicante). Zie ook de website van Mas el Calvo.

Prijs (per persoon, per week)

1-persoonskamer: 800 euro (NB: voor de 2e week zijn er alleen nog 2-persoonskamers beschikbaar)
2-persoonskamer: 725 euro

Dit zijn prijzen per persoon, per week, inclusief ontbijt, lunch en diner en alle yogalessen.
De vlucht van en naar Alicante is niet opgenomen in deze prijs.
Indien je gebruik wilt maken van vervoer van het vliegveld van Alicante naar de yogalocatie, dan kun je gebruik maken van een service van Mas el Calvo (meerprijs, afhankelijk van aantal deelnemers dat gelijktijdig opgehaald kan worden). Als je hiervan gebruik wilt maken, mag je dat bij je aanmelding aangeven, dan regel ik dat voor je.

De reis gaat door bij minimaal 4 deelnemers per week. Zodra ik weet dat de week kan doorgaan zul je geïnformeerd worden, dit is uiterlijk 60 dagen voor vertrek, maar hopelijk natuurlijk al veel eerder!

Heb je nog vragen?

 Als je nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar mail@jolandahofman.nl of bel/app mij via 06-10726971.

Ervaringen Yoga & Relaxweek Spanje 2019

 Van de Yoga & Relaxweek van 2019 is een filmpje gemaakt. Geeft een leuke indruk van de week!


NB: In dit filmpje is ook een impressie gegeven van een workshop Critical Alignment Yoga (het stukje waarbij je op je hoofd in een bankje staat) die Helen gegeven heeft.
Dit is niet het soort yoga waar ik zelf les in geef en dit is ook geen vast onderdeel van de dagelijkse yogalessen tijdens deze yogaretreat. Het is wel mogelijk om bij voldoende belangstelling hier een workshop voor te volgen tijdens de week.

Als ik terugblik op de hoogtepunten van 2019, dan springt er voor mij de yoga- en relaxweek in Spanje uit!
Wat een heerlijke week was dit!!
Jolanda gaf hele ontspannende yogalessen, afgewisseld door actievere yoga én meditaties. Ook de workshops over o.a ademhalingstechnieken en chakra's waren heel interessant en heel laagdrempelig.
De sfeer was deze week zo prettig, je kreeg alle ruimte om jezelf te zijn.
Hèlen en John, de eigenaren van de accomodatie legden ons ook in de watten met heerlijk eten en drinken!
Op de verwennerij die week heb ik nog tijden kunnen teren!
Ik raad een ieder die overweegt om er een weekje tussenuit te gaan dan ook aan om een week deel te nemen aan Jolanda's yoga week.

Veel plezier!!
Petra


Voor mij kwam de eerste reis van Jolanda naar Spanje door een persoonlijk verlies en twee verhuizingen in korte tijd op een goed moment.
Behalve dat ik gastvrouw en gastheer Helen en John bedank, die samen met hun dochter Isa voor een heerlijke week hebben gezorgd, gaan mijn complimenten vooral naar Jolanda. Haar kennis, geduld en zorgvuldigheid maakt haar een vakvrouw op het gebied van yoga en meditatie. Door alternatieven te bieden, maakte zij haar lessen voor mij, als ‘pilates-beoefenaar’, heel toegankelijk. Ik was vooral onder de indruk van de chakra-workshop en de goede voorbereiding en gevarieerdheid van de lessen.
Met de leuke groep mensen is dit voor mij een belangrijke week geweest om de draad thuis weer ontspannen op te pakken en vast te houden.
Ik gun iedereen deze ervaring. Doen! Kies voor jezelf!

Ada

Ik wil mee!

De maaltijden zijn vegetarisch. Indien je allergieën hebt of dieetwensen graag hieronder aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bij voldoende interesse kan een massage aangeboden worden tegen meerprijs.

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om. Hoe ik dat doe kun je lezen in de privacyverklaring.

Aanvullende voorwaarden Yoga-Week

 • De inschrijving is definitief na het betalen van de aanbetaling (200 euro).
 • Bij annulering wordt deze aanbetaling als annuleringskosten gerekend. De aanbetaling wordt dus niet geretourneerd bij annulering.
 • De volledige reissom moet uiterlijk 60 dagen voor aankomstdatum betaald zijn. Bij annulering ná deze datum is de volledige reissom verschuldigd, ongeacht de reden van annulering.
 • Indien je je inschrijft voor een tweepersoonskamer zal ik proberen een tweede persoon voor die kamer te zoeken. Als dat niet lukt zal je omgezet worden naar een eenpersoonskamer en wordt de meerprijs van 75 euro in rekening gebracht. Als er geen eenpersoonskamer meer beschikbaar is zal ik contact met je opnemen om de opties te bespreken.

Ik begrijp dat dit wellicht wat streng overkomt, maar de kans dat ik na een annulering de plek opgevuld krijg in de laatste 60 dagen vóór vertrek is heel erg klein. Zorg dus zelf ook voor een reis- en annuleringsverzekering.

 • JolandaYogaSpanje7
 • 20180630_202641-1024x960
 • 64ad7351-6af5-4496-9509-bd657a4582c0
 • JolandaYogaSpanje8
 • JolandaYogaSpanje (3)
 • JolandaYogaSpanje (4)
 • 20190519_115527873_iOS
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn