Verlaag je stress met Jolanda
Coaching, Yoga & Mindfulness

Nieuws

2019-08-13

Ben ik wel een gecertificeerde coach? Ja, natuurlijk!

De laatste tijd is er in de media veel discussie over de grote groei van het aantal coaches. Dit houd mij wel bezig omdat het voor mij belangrijk is om te handelen vanuit kennis en ervaring. Daarom ben ik ook al jaren met meerdere opleidingen bezig en vind ik het ook belangrijk om mij te blijven (bij)scholen. Zonder helemaal compleet te willen zijn heb ik hieronder een aantal van mijn gevolgde opleidingen benoemd.
 
Coachopleidingen
Bij Sonnevelt opleidingen heb ik de driejarige HBO-coachopleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd (zie www.sonneveltopleidingen.nl). [Meer weten…]

Jolanda - 10:57:53 @ Vitaliteit | Een opmerking toevoegen

2019-08-12

Diploma Svastha Yoga Therapy Training

In juli heb ik de laatste module van de Svastha Yoga Therapy Training afgerond. Zeven modules in ruim 3 jaar die ik gevolgd heb. Zo’n leerzame opleiding, georganiseerd vanuit het Network Yoga Therapy:

“This professional program on yoga therapy (500h) brings you the most effective aspects of traditional yoga and Ayurveda combined with modern medicine.”

Hiermee heb ik ook mijn officiële RYT500 certificering bij Yoga Alliance gehaald. Door de jaren heen heb ik al meerdere yoga teacher trainingen gevolgd. Maar toch fijn om nu de RYT500 behaald te hebben. [Meer weten…]

Jolanda - 19:51:33 @ Yoga | Een opmerking toevoegen 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn